Vipetec ATA™ -ohjelmisto

Saavuta merkittäviä säästöjä

Työkalu prossessinohjauksen tehokkaampaan mittaamiseen ja hallintaan.

Vipetec ATA™ hyödyt

Hallitse paremmin prosessidataasi

Vipetec ATA™ -ohjelmisto analysoi, laskee, vertailee ja muuntaa prosessidatasi helposti luettaviksi taulukoiksi, yhteenvedoiksi ja trendeiksi. Prosessitapahtumien kirjastosi (prosessitapahtumia ovat esim. startit, lajinvaihdot, normaaliajotilanteet) auttaa niin operaattoreita, päälliköitä kuin johtoa tekemään työnsä paremmin. Prosessin ohjaamisesi kehittyy tällöin monella tasolla. Katso vaikka tämä asiakastarina paperitehtaalta.

 

Uutta!

Oletko ohjeistamassa tai vakioinut tuotantoprosessisi ajoparametreja ja ajoikkunaa tuotantoprosessin tehokkuuden ja laadun parantamiseksi sekä kustannusten vähentämiseksi. Meillä on käytännössä todennetut toimivat palvelut ja tuotteet vakioitavien ajoparametrien analysointiin, seurantaan ja hyödyntämiseen prosessin ohjauksessa. Ota yhteyttä ja varaa demo.

Paranna
prosessinhallintaa

Data on luotettavaa ja kaikkien käyttäjien helposti saatavissa visuaalisessa muodossa.

Hyödynnä
parhaita käytäntöjä

Tee nopeampia päätöksiä parhaimpiin käytäntöihin ja aiempiin prosessitapahtumiin perustuen.

Paranna laatua,
vähennä hukkaa

Paranna tuotantosi tehokkuutta merkittävästi tehostamalla prosessitapahtumien hallintaa.

Seuraa tuottavuutta ja
säästä rahaa

Tarkkaile avainlukuja ja tunnista kehitystarpeita. Suorituskykytasoihin ja poikkeavuuksiin perustuvilla toimilla saavutat jatkuvia kustannussäästöjä.

Kysy lisää!

Luota asiakkaisiimme

Erinomainen työkalu prosessitapahtumien hallintaan. Auttaa erityisesti kokemattomampia operaattoreita, kun oikeat ajoarvot löytyvät helposti Vipetec ATA™ -ohjelmistolla.

Operaattori

Vipetec ATA™ -ohjelmisto on tuonut meille hyödyllisen työkalun seurata ja kehittää lajinvaihtoja. Ohjelmisto on tuottanut erinomaisia tuloksia auttaen meitä vähentämään lajinvaihtojen hylkyä yli 25 %.

Tuotantopäällikkö

Ota yhteyttä

Haluatko parantaa tuotantosi prosessien ohjausta?