Take better control of your process

Yritys

Vipetecillä on yli 20 vuoden kokemus teollisuuden prosessinohjauksen kehittämisestä. Tämä tietotaito yhdessä ohjelmistomme kanssa tuottaa todennettuja tuloksia prosessiesi potentiaalin parempaan hyödyntämiseen. Autamme sinua hallitsemaan prosessiasi paremmin parantaaksesi tuotantoprosessejasi, lisätäksesi tuottavuutta ja alentaaksesi kustannuksia. Tämä voi johtaa erittäin merkittäviin tuloksiin, kuten kerromme täältä.

 

vuoden kokemus teollisista tuotantoprosesseista ja niiden ohjauksesta

kehitysprojektia prosessiteollisuudessa

monitorointi tuotannon tehostamiseen ja operaatioiden parantamiseen

Tarinamme

Prosessien ohjauksen ja kehittämisen ekspertit

Heikki Peltonen ja Pauli Viljamaa perustivat Vipetecin vuonna 2001. Molemmilla on vahva teknologiatausta ja yli 20 vuoden kokemus prosessiteollisuudesta ja Vipetecin ydinpalveluista.

Jatkuva kehittäminen ja aktiivinen yhteydenpito yliopistoihin on pitänyt Vipetecin ja sen osaamisen ajan tasalla. Yliopistokumppaniemme sivuille löydät täältä LUT-yliopisto ja täältä Tampereen yliopisto, Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunta.

 

Strategiamme

Vipetec optimoi prosessiteollisuudessa toimivien yritysten tuotantoa. Tämä tapahtuu parantamalla tuotannon normaalin ajotilanteen hallintaa sekä nopeuttamalla tuotannon käynnistystä, tuotantokatkoista palautumista ja vaihtoja tuotteesta ja tuotelajista toiseen. Yli 20 vuoden kokemuksella yhtiömme on kehittänyt palvelukokonaisuuden. Tähän kuuluvat analysointipalvelut, Vipetec ATA™ -ohjelmisto sekä optimointi-, tuki- ja koulutuspalvelut.

Hyödyntämällä  asiakkaan olemassa olevaa dataa tehostamme palveluidemme ja tuotteidemme avulla asiakkaan prosessinohjausta. Lopputuloksena asiakkaamme pystyy tuottamaan saman määrän käyttäen siihen vähemmän aikaa, materiaalia ja energiaa. Lisäksi tyypillisesti jätettä syntyy vähemmän ja markkinoille menevien tuotteiden laatu paranee. Asiakkaamme säästävät rahaa ja parantavat kilpailukykyään samalla aikaa kun luonto ja ilmasto kiittävät. 

Vipetec haluaa tarjota ratkaisujaan yleisesti prosessiteollisuuden aloille, koska tarjoomamme on todennetusti tuottanut erinomaisia tuloksia jo vuosien ajan. Pidämme osaamistamme yllä jatkuvalla kehittämisellä ja aktiivisella yhteydenpidolla yliopistoihin. Ohjenuoramme Vipetecissä on tehdä asiakkaillemme asetetussa aikataulussa se, minkä olemme luvanneet. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti ja vastata heidän tarpeisiinsa nopeasti. 

Ota yhteyttä

Haluatko parantaa tuotantosi prosessien ohjausta?