Optimoitu prosessin hallinta, tekoäly ja ihmiset

Ajoparametrien vakiointi tuotannon ohjauksen hallinnassa

Prosessin ajoparametrien vakioinnin edut tuotannon ohjauksessa ovat usein suuret. Nämä parametrit ovat tuotantoprosessin muuttujia tai asetuksia, jotka vaikuttavat sen suorituskykyyn. Niihin kuuluvat nopeudet, lämpötilat, paineet, virtaukset ja niin edelleen. Niiden vakiointi voi huomattavasti parantaa tehokkuutta ja tuotteiden laatua, optimoida tuotantolinjan nopeutta, vähentää kustannuksia ja jätettä sekä parantaa turvallisuutta, vain muutamia mainitakseni.

Onko Big Data -projektisi resursseja vaativa ikuisuusprojekti?

Uuden ohjelmiston käyttöönotto tuotantoprosessissa voi viedä paljon resursseja ja aikaa. Mutta Vipetec ATA™ -ohjelmiston kanssa se on asiakkaalle kevyt ja yksinkertainen prosessi. Se kestää tyypillisesti alle kaksi kuukautta ja koostuu viidestä vaiheesta, jotka voit lukea täältä. Käytössä ATA antaa asiakkaillemme sekunneissa tarvittavat tiedot, joiden saaminen voi muuten kestää jopa tunteja.

Kuinka Vipetec tukee asiakkaidensa kestävän kehityksen tavoitteita

Monet asiakkaistamme ovat todellisia asiantuntijoita tuotantoprosessiensa jäännösten mahdollisimman tehokkaassa hyödyntämisessä. Tämä tarkoittaa vähemmän jätettä, kasvihuonekaasuja ja käytettyjä raaka-aineita. Vipetecin tuotteet ja palvelut auttavat tässä suuresti. Joskus tähteet käytetään energian tuotantoon ja joskus niistä voidaan valmistaa uusia tuotteita.

Ota yhteyttä

Haluatko parantaa tuotantosi prosessien ohjausta?