Yritys

Vipetec Oy

Erikoistunut tuotannon tehostamiseen

Vipetec kehittää ja myy alansa huippua edustavia ohjelmistotuotteita ja niihin liittyviä palveluja, joiden avulla parannamme teollisten prosessien tehokkuutta. Erityistä osaamisaluettamme ovat poikkeukselliset prosessitapahtumat kuten lajinvaihdot, katkot ja startit (päänviennit). Toimintaamme parhaiten kuvaavat avainsanat ovat prosessiautomaatio, prosessisäädöt, datan käsittely ja operatiivisten toimintojen parhaat käytännöt. Missiomme on auttaa asiakkaitamme parantamaan tuotantoprosessejaan, nostamaan tuottavuutta ja alentamaan kustannuksia. Ratkaisumme perustuvat ensisijaisesti olemassa olevien järjestelmien tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Vahva kokemus automaatiosta

Vipetecin referenssit puhuvat puolestaan. Asiakkaisiimme kuuluvat Stora Enso, UPM, Metsä Board, Kotkamills,  Pankaboard, Delfort Group, Powerflute ja BillerudKorsnäs. Olemme työskennelleet joidenkin yritysten kanssa yli kaksikymmentä vuotta, pitkään jo ennen Vipetecin perustamista. Hyvän yhteistyön ansiosta olemme saavuttaneet näiden suurten kansainvälisten yritysten luottamuksen. Tuotteidemme ja palvelujemme avulla asiakkaamme saavuttavat jatkuvasti merkittäviä kustannussäästöjä, tyypillisesti jopa satoja tuhansia euroja vuositasolla.

Sitoutunut tiimi

Vipetec on Heikki Peltosen ja Pauli Viljamaan vuonna 2001 perustama yritys. Heillä on kummallakin vahva teknologiatausta ja yli 20 vuoden kokemus prosessiteollisuudesta ja Vipetecin ydinpalveluista. Jatkuva tuotekehitys ja aktiivinen yhteydenpito yliopistojen kanssa ovat pitäneet Vipetecin toimialansa kehityksen kärjessä. Päätoimipisteemme lisäksi meillä on Suomessa kolme paikallista toimistoa, jotta voimme työskennellä lähempänä asiakkaitamme.

Asiakkaitamme

Stora Enso
UPM
Metsä Board
Kotkamills
Pankaboard
Delfort Group
Powerflute
BillerudKorsnäs

Toimintatapamme

24/7 käytössä olevat ohjelmistot tuotannon tehokkuuden seurantaan ja toiminnan kehittämiseen

Yli 150 kehitysprojektia prosessiteollisuuteen

Yli 20 vuoden kokemus teollisuuden tuotantoprosesseista ja säädöstä

Asiakkailla todennetut ratkaisut

Ratkaisumme tukevat erilaisia prosessi-kokonaisuuksia

Heikki Peltonen

Toimitusjohtaja

Pauli Viljamaa

Teknologiajohtaja

Mottomme

Asiakaslupauksemme on tuoda merkittäviä kustannussäästöjä tehostamalla asiakkaidemme tuotantoprosessien hallintaa.

Ajankohtaista

Blogi:

Ratkaiseeko tekoäly kaiken vai hukkaatko vain miljoonia sen kehittämiseen? LUE LISÄÄ >>

Onko saavutettu onnistuneita tekoälyprojekteja prosessinohjauksessa? LUE LISÄÄ >>

Vipetec Oy vahvistaa hallitustaan.  LUE LISÄÄ >>